Universitat de Vic 96-81 Recambios Gaudi C.B. Mollet

Universitat de Vic: Cinc inicial: Garrote (7), Espuña (20), Tyghter (6), Freixas (9), Camós (12).
També: Ezequiel, Xavi Hernández (3), Majstorovic (11), Vila (9), Balanzó (15) i Prades (4).

Cinc inicial: Griso (5), Curto (2), Ferrer (3), Pons (17), Ramírez (24).
També: Dam (3), Reina, Fernández (6), Berenguer (8), Camps (9) i Palou (4).

Àrbitres: Alex Ming i Joel Pujol.

PARCIALS: 22-23 / 23-20 / 27-16 / 24-22

Anotar triples sempre es caracteritza com una de les gestes més complicades en el bàsquet. Són accions que estan requerides d’un mínim de qualitat tècnica per portar-les a terme. Aquest dissabte, però, l’Universitat de Vic ens va demostrar que per ells aquesta gesta és una cosa ben senzilla. Els homes de Balaguer van aconseguir anotar 16 llançaments des de la línia de 6,25. Sumant un total de 48 punts des del perímetre delimita la zona, és a dir, quasi bé la meitat del seu registre anotador.
Tot i la facilitat en els triples, el matx no  va començar gaire bé pels interessos vigatans, ja que el rival que tenien a la pista, el Mollet, com a quart classificat va ser un os dur de rossegar.
La primera meitat va avançar amb clara igualtat al marcador. Tan locals com visitants aconseguien posar-se per davant en el partit però tan sols per un o dos punts de diferència. Els vigatans contrarestaven els forts atacs dels del Vallès amb els llançaments de triple, on Joan Balanzó va aconseguir anotar-ne cinc.
Semblava que el tercer quart seria una rèplica dels dos anteriors, però, el Vic, amb un parcial de 12-0 i novament a base de llançaments de tres punts, aconseguia ampliar el marcador, tancar el tercer període amb una clara diferència en l’electrònic (72-59) i deixar el partit quasi vist per sentència.
L’últim quart va ser de pur tràmit, on els locals van arribar a aconseguir un màxim avantatge de vint punts (91-71). La màquina de fer triples va dir prou en l’últim llançament que va anotar el Vic, on Xavi Hernández posava el definitiu 96-81 al marcador.
Amb aquesta victòria el Vic es referma en les posicions capdavanteres i es prepara pel pròxim matx que disputarà a la pista del cinquè classificat, el CB Navàs.